Som nybliven entreprenör behöver man lära sig massor av nya områden och det är därför smart att ta del av de tips och tricks som redan finns på nätet. Dels för att hitta information inom sin bransch men även för att kunna marknadsföra, analysera och sälja optimalt. Vill du ha tio tips på riktigt bra hemsidor?

⭐️ Moderskeppet

Sidan ger många fototips som kan vara bra att läsa in sig på om du inte redan är expert på fotografering. Deras sida ger nämligen exempel på ett flertal finesser och tekniker som hur man utnyttjar linjer och använder ljuset, skuggor och såpbubblor på olika sätt. En guldgruva för nybörjare helt enkelt!

⭐️ Teknifik

Teknifik ger pedagogiska genomgångar kring teknik i bloggen och via korta filmklipp inom en mängd områden. För att nämna några; sociala medier, hur man textar en film och de senaste apparna. Om du inte vet vad SEO är så kommer du vara betydligt mer insatt när du läst inlägget!

Tio tips på riktigt bra hemsidor!

⭐️ Smartbizz

Denna sida ger dig viktiga kunskaper kring plattformen Linkedin men även de senaste nyheterna på andra sociala plattformar. Dessutom beskrivs hur man väljer ut sina viktiga KPI (mätpunkter). Eftersom det går utmärkt att nätverka på Linkedin och plattformen inte fungerar på riktigt samma sätt som övriga sociala plattformar, så bara måste du kolla in denna sida!

⭐️ Invise

Ytterligare en sida som ger flera bra tips för sociala medier är Invise. Allt från hur du kan schemalägga inlägg på Instagram och Facebook till content marketing. Så om du vill lära dig mer om HubSpotBuffer, och Later har du verkligen hittat sidan!

⭐️ La Linda

Platsen för dig som är aktiv inom sociala medier och framför allt om du vill veta mer om Instagram och influenser marketing. Så om du vill ha tips på hur man gör omslagsbilder till storys eller hur algoritmen på Instagram fungerar? Då bara måste du utforska hennes sida!

⭐️ Greger Hillman

Greger ger information inom ett brett spektra kring både hemsidor och sociala medier. Han lär ut det mesta från hur man använder högtider i sin annonsering till hur man gör en kanonbra hemsida. Sidan hjälper dig undvika vanliga fallgropar och istället nå riktiga resultat med ditt företagande på nätet. En helt fantastisk sida!

Tio tips på riktigt bra hemsidor!

⭐️ Mamasaid

Hemsidan ger massvis av användbara tips och idéer kring hur du kan marknadsföra ditt företag via email eller använda IGTV. Om du vill ha förslag på hur du skapar grafiskt material till dina sociala medier så tveka inte att besöka sidan!

⭐️ Businessreflex

Detta är en sälj- och marknadsblogg som ger dig en inblick i allt från hur du skapar ett starkt varumärke på sociala medier till heta buzzwords. Så om du inte vet vad micro-moments eller geofencing är så måste du kolla in sidan!

⭐️ Google digitalakademin

Digitalakademin ger gratis onlinkurser inom skiftande områden som grunderna i digital marknadsföring, hur man förstår kundernas behov och en introduktion inom affärskommunikation. Du kan göra självstudierna helt i din egen takt. Varje steg är ett steg i rätt riktning, så kör på!

⭐️ Visma

På denna hemsida säljs inte bara bokföringsprogram utan den ger även en hel del smarta tips på hur man startar en webshop och skyddar sitt domännamn & varumärke på nätet. Dessutom ger sidan såklart en gratis utbildning inom bokföring. Ta en titt!

Det finns en mängd information som ”bara ligger där och väntar” så missa inte dessa och andra hemsidor inom din bransch. På flera av sidorna går det även att prenumerera på nya inlägg så att de automatiskt hamnar i din mailbox. Praktiskt så man inte missar något. Har du fler tips på bra hemsidor?

Du kanske också gillar:

Pin It on Pinterest